BLOG

First stop... Norway!

Ondertussen is Stichting Snow Blizzard Iditarod een feit! Aan de leiding van Ron, Raimond, Sirona en Jorg, worden de eerste stappen naar het deelnemen aan de Iditarod gezet. Afgelopen weken is ons KVK-nummer geregistreerd en is onze bankrekening gekoppeld. Zo langzaamaan beginnen de eerste bijdragen aan onze missie al binnen te komen! Ondertussen wordt er hard gewerkt om Stichting Snow Blizzard te koppelen aan het Nationaal MS-fond. Hier is voor gekozen in verband met het achtergrondverhaal van Ron wat je hier kunt lezen. Het zal dus niet lang duren voordat ook jij onze missie naar Alaska kunt ondersteunen of direct kan doneren aan het Nationaal MS-fonds, via onze website. Dus stay up-to-date!

Nu staan wij aan de voet van de eerst trip van onze missie. First stop… Norway! Waarom begint de reis dan hier? Wij worden, als ons vliegtuig land, opgehaald door Johan Hendriks die ons zal begeleiden tijdens de trip. Ook zorgt hij voor onderdak voor het complete team tijdens deze dagen en wordt er een compleet programma voor ons in elkaar gezet! Bedankt voor de support Johan!

Punt 1 op de agenda zal zijn, het afspreken met Iditarod legende, Robert Sorli, tweevoudig winnaar van de Iditarod. Wij kunnen als team dus ontzettend veel leren van de ervaring die hij op heeft gedaan tijdens het succesvol uitrijden van deze enorm zware sledehonden race. Daarnaast zullen wij langs verschillende hondenfokkers reizen om te kijken welke honden voor ons geschikt zullen zijn. In de communicatie ook wel een benoemd als de ‘puppie-tour’! Naast deze productieve bezoeken en bijeenkomsten, is deze reis natuurlijk ook bedoeld als teambuilding. Vóór de slee zal Ron een goed team moeten hebben maar zeker ook daarachter is een hechte verzameling van professionals, optimisten en doorzetters een must.

Voor iedereen die wij zullen ontmoeten tijdens deze eerste reis hebben wij, natuurlijk als blijk van dank, ook sponsorpakketten samengesteld met behulp van De Zwerfkei. Een organisatie die al lang bekend is met Ron en alles wat hij bereikt heeft in de wereld van sledehonden. Wij willen De Zwerfkei dan ook bedanken voor de ondersteuning in aanloop naar deze trip.

Ons verhaal begint dus echt vorm te krijgen en mensen en organisaties beginnen ons te volgen. Het geeft ons ontzettend veel energie en stappen vol goede moet het vliegtuig in naar onze first stop… Norway!

 

Hoofdkantoor van De Zwerfkei

Geschreven door Jeroen Hardeman
op 27 november 2019.

Blijf op de hoogte van alle activiteiten van Stichting Snow Blizzard Iditarod! Volg onze social media kanalen en steun onze missie naar de start van de zwaarste sledehonden race ter wereld!

SPONSOREN EN PARTNERS